Meny

Bo i en av Sveriges mest välmående kommuner

Vellinge kommun ligger idylliskt i södra Skåne, omgivet av böljande gula rapsfält med utsikt mot Sveriges vackraste stränder några kilometer bort. Cykelvägen tar dig hela vägen ner till stranden och fungerar som en pulsåder för alla badsugna Vellingebor om sommaren. Närheten till Malmö och Köpenhamn gör kommunen till en uppskattad pärla i södra Skåne. Orten är en idealisk plats för barnfamiljer att leva och bo i. Tack vare hög nivå på kommunal service och närhet till storstäder som Malmö och Köpenhamn får du tillgång till det bästa av två världar.

Ett bevis på att Vellinge ligger i framkant när det gäller kommunal 
service är att orten för tredje året i rad har blivit utsedd till Sveriges bästa skolkommun. Det gör Vellinge till en fantastisk ort att växa och
utvecklas i. Här får du småstadens trygghet, närhet och charm och Storstadens dynamik, utbud och puls. Att det endast är 10 minuter till Hyllie pendeltågsstation i Malmö där pendeln till Köpenhamn utgår understryker detta ytterligare.

I Vellinge centrum finns det mesta för en fungerande vardag med Ica kvantum, Willys, systembolag, flera gym, konditori och café, sushi restaurang, pizzerior, , korvkiosk, restaurang med dagens samt erkända 
Vellinge gästis som serverar dagens samt a la carte, blomsteraffärer och frisörer, 3 banker, järnaffär, 
elbutik, klädaffärer och mycket mer.

Plåtslagaren ligger centralt i Vellinge med Skånes öppna landskap och havet som granne.

Brf Plåtslagaren kommer att uppföras precis intill rekreationsområdet i sydvästra Vellinge. Flera av lägenheterna kommer att ha balkonger med utsikt till prunkande grönska och en fin parkliknande omgivning. Samtidigt är det endast en promenad på ca 5 minuter för att ta er ner till centrum. Promenaden gås med fördel genom gästisparken där vitsipporna nu bjuder på härliga vårtecken. 

Inom snar framtid kan Ni ta kvällspromenaden ut på Vellinge ängar och njuta av guldgula rapsfält som kantar vägen och ett djupblått hav i periferin, en lisa för själen. 
Här i Vellinge vill man bo och leva, här finns alla bekvämligheter på gångavstånd. Bra bussförbindelser in till Malmö och storstaden samt till Trelleborg men även ner till Höllviken och Sveriges vackraste stränder.

31 st bostadsrättslägenheter på 2–4 rok mellan 52–100 kvm.

Brf Plåtslagaren kommer att uppföras centralt beläget och samtidigt vara inbäddad i grönska där innergården blir en naturlig mötesplats för boende i kvarteret.
Den gemensamma trädgården kommer att bjuda på fina uteplatser för den som önskar att vistas i den gemensamma trädgården! Husen är utformade med lägenheter från 2rok till 4 rok. Lägenheterna kommer att passa riktigt bra till både äldre och yngre köpare.

Huskropparna är i 4 våningar och marklägenheterna kommer att ha uteplatser. Alla övriga lägenheter kommer att vara utrustade med balkonger. Med kök från Vedum eller liknande och maskinpark i rostfritt från Siemens, helkaklade badrum och vackra ekparkettgolv kommer detta att uppfylla alla de förväntningar Ni har på ett vackert och modernt boende.

Huskropparna ramas in av en fint uppvuxen miljö med stora träd och häckar. Brf Plåtslagaren har ett närmast unikt läge i Vellinge, detta kommer att bli det självklara valet för Er som ställer höga krav på Ert kommande hem!

Bostadsrättslägenheterna har stora fönster i båda riktningar där stora upplasade partier adderar rymd och skapar förutsättningar för behagligt ljusinsläpp. På entréplan har alla lägenheter trädäck och grästäppa. På övriga plan är lägenheterna utrustade med antingen balkong eller terass. Samtliga planlösningar är öppna där kök och vardagsrum utgör en yta med utgång till balkong, terass eller uteplats. Parkeringsplats finns inom bekvämt gångavstånd till varje lägenhet. Trapphusen är inglasade och erbjuder fri sikt ut mot omgivningar, varje trapphus har dessutom hiss.

Känslan sitter i detaljerna.

Lägenheterna i Plåtslagaren har en genomgående hög standard med goda materialval i samtliga rum. Kakel och klinker i badrum, fina trägolv och välutrustade kök är några exempel på detta. I standardutförande får du en inredning med lång livslängd, både när det gäller design och slitstyrka.

Tillvalssortimenet – med luckor, handtag, tapeter, bänkskivor, golv och färgval – ger dig stora möjligheter att utforma ditt nya hem i din unika smak. Läs mer i Plåtslagarens bofakta för  specifik info om material och inredning.